Specials;

Onze werk bestaat niet alleen uit het vloeren schuren en/of plaatsen. Ook het stofferen van trappen met eikenhoutis één van onze werkzaamheden. Daarnaast denken wij graag met u mee wat betreft gemak van de vloer op plaatsen waar de vloer aan de meeste slijtage onderhevig is. Denk alleen al aan de keuken. Voor het aanrecht wordt de vloer intensief belopen en zal daar het snelst slijtage laten zien. Wij bieden u de mogelijkheid om  daar bijv. natuursteen te plaatsen met vloerverwarming eronder voor de ´koude´ dagen. Op de foto´s kunt u enkele voorbeelden zien van stenen verwerkt in een houten vloer.

Veel mensen kiezen ervoor om een houten vloer zelf te plaatsen. Uiteraard kunt u de vloer bij ons bestellen en deze dan zelf plaatsen. Wij willen u graag met raad en daad bijstaan. In onze werkplaats hebben we namelijk een olie machine staan waarmee de vloerdelen met de gewenste kleur olie behandeld kan worden. Uw eigen kleur dus en kant & klaar aangeleverd.  

Als u de vloer door ons wenst te laten plaatsen gaan we vooraf de diverse mogelijkheden met u na. Wij leggen namelijk de accenten op de afwerking. Het gebruik van deklatten proberen wij te voorkomen. Deze deklatten bedekken namelijk de gebreken. Ook zijn ze later vaak een ergernis bij het schoonmaken van de vloer. De afwerking geeft de vloer een uitstraling die bij u past. De één wenst alles heel strak. Een ander wil graag kaders rondom bijv. een convectorrooster of schouw. Op de foto´s kunt u meerdere voorbeelden zien hoe wij uw vloer kunnen afwerken.